۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۸:۵۹

پوشش کامل دسترسی عادلانه به سلامت در شهرهای زیر ۲۰هزار نفر اصفهان

پوشش کامل دسترسی عادلانه به سلامت در شهرهای زیر ۲۰هزار نفر اصفهان

اصفهان - رئیس گروه توسعه شبکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: پوشش صد درصدی دسترسی عادلانه به سلامت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت استان اصفهان محقق شده است.

رسول حمامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دسترسی عادلانه به سلامت به معنای این است که کل جمعیت تحت پوشش بدون هر گونه تبعیض جنسیتی و قومیتی با رعایت سطح بندی خدمات دریافت کننده خدمات مورد نیاز خود با تأمین مالی مناسب باشند.

وی بیان داشت: صد درصد خدمات مصوبات وزارت بهداشت در تمام واحدهای مصوب مراکز خدمات جامع سلامتی پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت به صورت عادلانه توزیع و راه اندازی شده است

رئیس گروه توسعه شبکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: در مناطق شهری و شهرهای بزرگ به ویژه به ویژه بر ای کلان شهر اصفهان خدمات ما در دسترس عموم مردم قرار دارد و با توجه به بخش خصوصی فعال به ویژه در کلان شهر اصفهان قسمتی از خدمات مورد نیاز توسط این بخش می‌شود و به طور متوسط پوشش ما در شهرهای بزرگ نزدیک به ۷۰ درصد است.

وی گفت: خدمات حوزه سلامت نظیر واکسیناسیون و خدمات بهداشت عمومی مثل بهداشت حرفه‌ای و محیط از جمله نظارت بر اماکن، صنوف و کارخانجات صنعتی و توزیع رایگان مکمل‌های بهداشتی توسط بخش دولتی صورت می‌گیرد و پوشش صد درصدی دارد و خدمات مراقبتی نیز ارائه می‌شود و خدمات درمانی همچون ویزیت پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

حمامی با بیان اینکه سطح یک خدمات در مراکز بهداشتی و سطح دو و سه خدمات در مراکز درمانی ارائه می‌شود افزود: با اجرای طرح پزشک خانواده بویژه در مناطق شهری و شهرهای بزرگ خدمات به صورت رایگان یا فرانشیز پایین ارائه می‌شود چنانچه افراد نیازمند خدمات تخصصی باشند به وسیله نظام ارجاع به متخصصین معرفی می‌شود.

وی گفت: لزوماً براساس سطح بندی خدمات درتمام مناطق استان بیمارستان و یا ازمایشگاه پیشرفته وجود ندارد لیکن تمامی خدمات توسط نظام سلامت از طریق نمونه گیری ویا نظام ارجاع به همه شهروندان ارای می‌شود.

رئیس گروه توسعه شبکه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: در شهر اصفهان به ویژه در محدوده مرکزی شهر به واسطه عدم تأمین زمین توسط شهرداری‌ها در توسعه خدمات با مشکل مواجه هستیم به ویژه در مناطق ۴، ۳، ۸، ۱۰ و ۶ نیاز به تخصیص زمین از سوی شهرداری هستیم.

وی گفت: این در حالی است که هم اکنوم مردم این مناطق دریافت کننده خدمات هستند اما در مکان‌هایی که مطلوب نیست و نیاز به تخصیص زمین برای ساخت و ایجاد پایگاه‌های سلامت و مراکز جامع خدمات سلامت است که در مواقعی مجبور به ادغام یا حتی استفاده از اماکن استیجاری غیر مناسب شدیم.

حمامی گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موظف است بدنبال توسعه شهری متناسب با جمعیت پذیری در آن مناطق خدمات درمانی ارائه کند که برای این منظور شهرداری باید سهم خدمات درمانی را درتوسعه شهراصفهان وتفکیکی های جدید به دانشگاه علوم پزشکی واگذار نماید.

کد خبر 5773116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha